sobota, 28. april 2012

Zaključek sezone 2011/2012
Z včerajšnjo tradicionalno tekmo, med trenerji,( ojačani s člani izvršnega odbora), in selekcijam u18 in u21, smo zaključili letošnjo sezono v futsalu(Bronx).
Kaj napisat o letošnji sezoni? Po par letih skupnih treningov,( z več ali manj istimi igralci) je bila ta sezona iz mojega vidika najuspešnejša. Rezultatsko bi lahko bila še bolša, ampak je zmankalo uno, uno nekaj...kar si pa mogoče nismo zaslužli. Zakaj? Ker nismo stopli skupaj, ko je bilo potrebno, ampak smo raje iskali izgovore in se zadovoljili s tem, kar pač je. Povedat moram, da so me razočarali, tisti malo bolši igralci(se kdo prepozna), tisti, ki jim je bog dal talent, kar pa nikoli ni dovol, za uspeh v kolektivnem športu. Ampak vseeno, je bila sezona dobra, naslednja mora pa biti odlična. Niste več otroci, ni več izgovorov, torej...
Kar se pa tiče včerajšnje tekme,ha, to pa je...težko opisat. Polčas 6-0 za ta stare( skupaj imeli skoraj 1000 let), je pa ravno katastrofi. Zakaj? Zato, ker bi moralo bit obratno, lepo je bilo videt kaj Žuna pomeni, ko je na klopi in niste prepuščeni samim sebi. Rezultat je končal prijatelsko 7-7, samo vem, da niste zadovoljni, vsaj ne bi smeli biti.
Skratka, kot pravi Brko, največji motivator ekipe, ni kej rečt razen: IDEMO-IDEMO-IDEMO
K novim izivom in zmagam naproti...pa prijetne praznike.

Ni komentarjev:

Objavite komentar